Absolutní zlo - Kava, Alex (New York Times bestselling authors, 2011)
Když v ospalém městečku Platte dojde k brutální vraždě, policie je v koncích. Stopy jasně vedou k muži, který už byl za podobné činy stíhán, odsouzen a popraven. Snaží se někdo napodobit styl předchozích vražd? Nebo je skutečný vrah stále na svobodě?